Evenementen

Evenementen

 

Hier vindt u onze evenementen, speciale chiro zondagen, evenemten waar je ons kan vinden, etc...

Beveren kermis

Uiteraard zijn we zoals elk jaar weer te vinden op Beveren kermis. Dit op 4&5 september. U kan bij ons terecht voor een hamburger of een drankje.

Vriendjesdag

Vriendjesdag, op deze dag is het de bedoeling dat elk lid een vriendje of vriendinnetje meeneemt tijdens de Chirozondag. Het is altijd nog leuker als je beste vriendje ook naar de Chiro komt.

Hutsepot avond

28 janurai is terug hutsepot avond! Dit jaar ook in het klokhuis, reserveren kan op 0474 32 96 98 na 17u of via triendesmet@gmail.com. De reservatie is officieel na het storten op BE92 738406401023

 

Schaatsnamiddag

Schaatsen in Finlandia! We rekenen hiervoor wel graag op lieve ouders die ons kunnen voeren en ook weer komen halen. De kostprijs van deze dag wordt later zeker nog gezegd.

Praline verkoop

De praline verkoop mag natuurlijk ook niet ontbreken. Dit om een centje bij te verdienen om spelmateriaal te kopen om op kamp te gaan.

Eerste chirozondag

Joepi! De Chiro is terug, dit vanaf 18 september van 14u. Voor de jongsten eindigt de dag om 17u30 voor de oudsten om 18u30.

De kostprijs van deze dag is €1.5 voor de jongsten en €2 voor de oudsten. Kinderen vanaf 9j zijn welkom

Christus Koning

Christus koning, een volledige dag Chiroplezier! We starten smorgens met een leuk bezinningsmoment en spelen daarna de hele dag samen spelletjes! Meer info volgt later.

Chirofuif

18 februari is er de jaarlijkse chirofuif. Dit jaar God zij drank!

kaarten VVK zijn €5

kaarten ADD zijn €6

De fuif gaat door in OC 'T klokhuis te Beveren-Leie.

Ouderavond

Dit jaar is er ook weer een ouder avond. Dit om onze 2-jaarlijkse heemfeesten op gang te trekken. Hier tonen de leden en leiding het beste van zichzelf geven, dit natuurlijk gepaard met een hapje en een drankje.

Dia-namiddag

Benieuwd wat we allemaal hebben gedaan op ons supermegatof kamp? Kom dan zeker langs op onze dia-namiddag waar de mooiste foto's getoond zullen worden. Dit met een hapje en drankje.

Zwemnamiddag

Vandaag gaan we gaan zwemmen. De kostprijs van deze activiteit wordt zo spoedig mogelijk vermeld

Carwash

Dit jaar doen we met de Chiro ook weer een carwash ter voordele van Broederlijk Delen. Dit zal doorgaan op de parking naast het klokhuis. Je kan je auto laten wassen voor een vrije bijdrage.

Heemfeesten

Onze heemfeesten zijn terug ! Dit jaar opnieuw met een ouderavond, quiz en nog veel meer. Meer info over dit weekend komt zeker nog online.